Tota la veritat sobre l’àcid hialurònic

Si preguntes a qualsevol amant de la dermo – inclús als recent iniciats – un actiu imprescindible, segur que l’àcid hialurònic és un dels primers. Hidrata, tensa, repolpa...¡¡¡és com el Sant Grial!!!

Donem per fet tot el poder que se li atribueix com retensar la pell, segellar la hidratació i conservar les seves cèl·lules turgents i sanes. Però podríem estar sobrevalorant els cosmètics amb àcid hialurònic?

El secret està en la formulació d’aquesta molècula. Perquè l’àcid hialurònic és una molècula molt gran i pesada per a poder penetrar bé a la pell. 

La ciència cosmètica és capaç de fragmentar-la en partícules més petites per a millorar la penetració i adaptar les seves propietats en diferents beneficis.

Però ves amb compte... les aparences enganyen...no simplement per incorporar àcid hialurònic un cosmètic serà efectiu perquè potser ni pot penetrar. No et deixis enganyar.

T’expliquem les diferències d’aquest actiu per a que coneguis millor els teus productes i quina funció proporcionaran a la teva pell. 

Actuant com una reserva d’aigua per la dermis, l’àcid hialurònic de la pell suposa el 50% de la quantitat total d’aigua que es troba al cos i és capaç d’absorbir mil vegades la seva mida en aigua.

Aquest àcid està en continua síntesi i degradació. El seu temps de vida mitja a la pell és de menys de 24h. Però, a més, desapareix a les pells més envellides i és degradat pels raigs UV.

L’art de formular l’àcid hialurònic:

PES MOLECULAR ALT

Hidrata i suavitza a la superfície, té un efecte filmogen i deixa la pell nodrida amb un efecte immediat.

PES MOLECULAR MITJÀ

Aquesta molècula te més capacitat de penetració per lo que estimula la síntesi de col·lagen. 

Però el més important és que activa la pròpia síntesi d’àcid hialurònic biològic, és a dir, reeduca la pròpia pell.

També hidrata a la capa mitjana amb efecte immediat i durador.

PES MOLECULAR BAIX

A aquest nivell millora la cicatrització i activa la reeptilització.

Hidrata en profunditat amb un resultat immediat en aportació d’aigua i un efecte durador de renovació epidèrmica.

A Ultimate Serum de Natana conjuguem aquesta formulació avançada que es tradueix en un tractament amb els diferents pesos moleculars per a un tractament global. Una concentració reforçada per a una eficàcia cutània excel·lent. Pell rehidratada, intensa i immediatament més elàstica, lluminosa i confortable. Pell més lisa i arrugues menys visibles en un sol gest.

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados