Escolta la teva pell i fes brillar el teu rostre

Si la teva pell parlés diria en més d'una ocasió que aquell cosmètic que utilitzes no és l'adequat o que no l'estàs aplicant correctament. Però com que no és així, intenta dir-nos de mil formes que alguna cosa no va bé. 

Si estem atents a els seus crits d'auxili, no patirem les conseqüències tardanes d'uns mals hàbits i serem realment conscients de les necessitats de la nostra pell.

Podem crear el nostre propi vincle amb ella i reconèixer les senyals que ens envia per a ser els nostres propis dermoconsellers i seguir l'evolució de les nostres rutines comprovant els resultats dia a dia.

Així que avui, t'ajudarem amb les eines que necessites per a que tu mateix reconeguis les pistes que et dóna la teva pell de manera fàcil i sense tecnicismes.

Simplement necessites situar-te davant un mirall per observar, tocar i preguntar a la teva pell.

El primer que has de comprovar és si la teva pell està hidratada perquè és la base fonamental per a que, sigui quin sigui el teu tractament, sigui efectiu i per a que la teva pell estigui sana i llueixi per ella mateixa.

  • Arrugues de deshidratació
  • Fes pressió cap amunt amb el lateral d'un dit en un dels pòmuls. Si apareixen arrugues petites horitzontals és una clara senyal de pell deshidratada.

  • Tibantor
  • Si tens sensació de pell rígida, tensa o poc confortable, la teva pell no manté la hidratació correcta.

  • Pell aspre
  • Per a comprovar la textura de la teva pell, toca la superfície de la part interna del canell i, a continuació, la del rostre. 

  • Aspecte apagat
  • Si la teva pell no reflexa llum, te un efecte mate y apagat, la teva pell necessita una cura d'hidratació. 

    ¿Quantes d'aquestes senyals has notat?

    A Natana t’oferim la solució per a mantenir un estat d’hidratació cutani equilibrat amb només dos senzills, però eficaços passos:

    Ultimate Serum + Absolute Defense Cream que pots trobar al nostre pack Double Moisturizer Pack.

    No et conformis amb falses solucions temporals i aconsegueix reeducar la pell des de les capes més internes per a controlar i potenciar la capacitat de mantenir el factor natural d’hidratació del teu rostre de manera natural i permanent.

    Dejar un comentario

    Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados