Contorn d’ulls: el manual d’ús definitiu

Necessites un contorn d’ulls? És realment eficaç? Com s’aplica? Aquests són alguns dels dubtes que més ens arriben a la nostra consulta de bellesa. Així que hem recopilat les principals preguntes i preparat un pràctic manual per a mostrar-vos com s’utilitza, per a què serveix i com treure el màxim partit al contorn d’ulls, un tractament de bellesa indispensable per la teva mirada.

¿Com és la zona del contorn d’ulls?

L’àrea periocular (la zona del contorn d’ulls) és molt més fina que la de la resta de la cara, te un menor número de fol·licles pilosos, glàndules ecrines (les encarregades de la suor) i sebàcies (les que produeixen greix). Per aquest motiu apareixen les arrugues i les línies d’expressió amb major rapidesa. 

A més, aquesta zona te fibres i col·lagen i la circulació sanguínia i limfàtica és molt menor. Vaja, que s’han de tractar amb més afecte i cura. 

Entendràs ara per què aquesta zona te unes necessitats específiques, per lo que hem de tractar amb fórmules pròpies.

Puc utilitzar la meva crema hidratant com a contorn d’ulls? 

Sento dir-vos que una de les males pràctiques més comunes a l’hora d’hidratar el nostre rostre, és aplicar la crema facial al contorn ignorant lo perjudicial que resulta.

La pell d’aquesta zona és molt més fina que la de la resta de la cara i, per lo tant, és també més permeable. La seva absorció és molt elevada en comparació amb la resta del cutis, per lo que és possible que aquesta crema pugui produir reacció i al·lèrgia a la zona dels ulls. 

A més, les cremes pel rostre són molt més greixoses que les específiques per la cura del contorn. Això pot comportar que no s’absorbeixin bé i causin irritació i malestar. 

Per no parlar del pH amb el que es formulen unes i altres. Les cremes tenen un caràcter més àcid per lo que poden causar reactivitat al contorn dels ulls.

I per si no fos suficient: els actius de les cremes del rostre són de major pes molecular, “més grans”, per lo que els costa més penetrar a la zona del contorn. Com a conseqüència, al quedar a la superfície, la zona s’inflama, empitjora la circulació, i apart de molèsties, poden aparèixer les odiades ulleres. 

És a dir, que lluny de millorar la zona, l’empitjora.

En quin moment de la rutina s’ha d’aplicar?

Ha de ser el primer cosmètic que utilitzem just després de la neteja. Aplicar-lo a continuació del sèrum i la crema és un gran – i per desgràcia, estès – error.

Ho apliquem massa ràpid (i sense massatge)

No dediquem suficient temps a la seva aplicació. És important treballar la congestió dels capil·lars que se situen sota aquesta fina pell. Hem d’afavorir la circulació i descongestionar. 

Per això hem d’aplicar el contorn amb moviments suaus, no just a sota el llagrimall, si no rodejant l’ull sobre l’os del pòmul. És ideal exercir uns copets amb els dits anulars (que produeixen una menor pressió).

A part, per a qui reté líquids, és millor fer una tècnica d’arrossegament, des del centre fins la templa, fomentant el drenatge limfàtic. 

Només a la zona de la ullera?

Moltes vegades oblidem la parpella superior. Un altre gran error. Però mai sobre la parpella mòbil! Hem d’aplicar a parpella fixa, per sobre de les celles i aprofitar a la zona de l’entrecella.

La pell no és l’únic paràmetre que condiciona l’envelliment: els músculs, el greix i l’estructura òssia també participen. 

Oblidem potenciar el seu efecte amb fred

El fred exerceix una acció vasoconstrictora més recomanable per tractar bosses i ulleres. Per això és bona idea aplicar el contorn d’ulls en fred conservant-lo prèviament a la nevera.

“Bonus track”: aplicador metàl·lic

Un valor afegit, sens dubte. Permet dispensar la quantitat necessària de producte a cada aplicació. El seu capçal te una doble funció: per una banda, facilita l’absorció dels actius que incorpora la fórmula; i per altra, el seu efecte fred amb acció descongestiva, antiedema i d’activació de la microcirulació. 

A més, permet la seva aplicació higiènica al no requerir que s’agafi el producte de l’interior de l’envàs amb els dits.

Ara que ja saps què cercar en un contorn d’ulls, si no en tens un, és el moment.

No et deixis portar per modes i prioritza LES TEVES necessitats. Què exigeix la teva mirada?

Quan vam formular el contorn d’ulls de Natana Cool Advanced Contour, vam tenir en compte totes les necessitats específiques d’aquesta zona per a:

  • Drenar i descongestionar
  • Reforçar l’escut protector de la zona del contorn d’ulls
  • Hidratar, aportar elasticitat i il·luminar
  • Suavitzar arrugues i potenciar fermesa 

I afegim un aplicador metàl·lic per a potenciar els resultats, gràcies als beneficis del massatge terapèutic.

SOS, NECESSITO MÉS!

Don’t panic. Comptem a més amb un tractament intensiu per tractar de manera focalitzada 2 de les problemàtiques més recurrents a aquesta zona: les ulleres i la parpella caiguda.

Hydragel Eye Contour és una mascareta de format pioner per poder rodejar tota la zona periocular i corregir de manera intensiva problemes d’ulleres i parpella caiguda amb un resultat visual immediat, però a més amb un benefici que es manté a la pell corregint el problema. 

Eficàcia demostrada amb resultats naturals aclaparadors. Et conformaràs amb menys? 

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados