Esport i rutines de bellesa

Sí, fer exercici és tan bo per la pell com per la resta del cos. De fet, mantenir-se en forma incideix positivament en l’estructura que conforma la pell i en la seva elasticitat.

Però segur que cada vegada que vas a fer esport t’envaeixen els mateixos dubtes: 

Si és pel matí, hauria de fer la meva rutina de bellesa abans o després?

Hauria de fer una neteja tan pre com post activitat?

Hauria de fer el meu ritual just després per netejar el rostre, esperar a la nit, fer-ne dos, ...?

La suor, les impureses, les bactèries i la deshidratació són factors que afecten l’estat de la pell quan fem exercici.

Així que, de la mateixa manera que escalfes abans d’entrenar, també has de preparar la pell per a que aquesta no pateixi.

I si no vols que el teu rostre perdi la brillantor natural, pren nota de com tractar-la després de practicar esport.  

Independentment del moment del dia en el que fem esport, és molt important que, abans i després de fer exercici, la pell estigui perfectament neta, ja que al suar els nostres porus es dilaten per a poder eliminar toxines. En el cas que la pell no estigui lliure d’impureses abans d’iniciar l’activitat, part d’elles poden penetrar obstruint els conductes i afavorint la creació de microquistos i granets. 

I per suposat, tampoc es recomana portar maquillatge pel mateix motiu.

Organic Powder Cleanser és la teva millor opció ja que la seva formulació ideal per a tot tipus de pells, inclús les més sensibles, junt amb el seu complex de prebiòtics i antioxidants que equilibren la microbiota del teu rostre enfortint les defenses naturals de la pell, ho converteixen en un vertader aliat per netejar en profunditat sense irritar, ressecar o sensibilitzar la funció barrera de la pell després de varis usos al dia.

Si bé aquesta neteja obligatòria és bastant senzilla d’integrar, sorgeix ara el dubte de si a aquesta l’hauria de seguir la nostra rutina completa amb productes com el sèrum, la crema, 

... Una qüestió que pot sorgir especialment si fem esport només aixecar-nos. Fem tots els passos abans o després?

En aquest cas, tenint en compte que haurem de tornar a netejar la pell al finalitzar i que, per tant, estarem eliminant de la nostra pell la resta de cosmètics abans aplicats, el més lògic serà utilitzar simplement el netejador, fer esport i després netejar de nou i aplicar tota la rutina.

Pel contrari, si passessin varies hores des de que ens aixequem fins que practiquem esport, sí que hem d’aplicar tots els productes ja que donarem temps a que la pell els absorbeixi. 

Després de l’exercici, un punt important és que, tot i que haguem fet aquests passos matinals, després de l’entrenament i la seva neteja posterior, hem de seguir amb una dosi de tractament, tot i que sigui una versió reduïda.

És necessari tornar a restaurar el teixit i, sobretot, aportar l’aigua que durant l’exercici s’ha perdut, essent un pas vital per protegir la pell la resta del dia.

Tot i que beguem durant l’activitat, l’aigua present a la pell s’evapora i s’accelera el procés de deshidratació. Com a conseqüència, es produeix la mort prematura de les cèl·lules de la pell formant línies fines i horitzontals que acaben convertint-se en arrugues més profundes. 

Aquest problema obstrueix els porus i fa que la pell envelleixi de forma prematura.

A Double Moisturizer Pack t’oferim el tractament perfecte per mantenir de manera eficaç el nivell d’hidratació cutani sense alteracions ja que ho treballa des de tots els aspectes: hidratació, humectació, nutrició amb una textura lleugera de fàcil absorció.

I com a bonus...però no menys important, si vas a fer esport a l’exterior no t’oblidis d’aplicar protector solar a la teva rutina pre-entrenament per protegir la pell dels raigs UV i dels efectes de la contaminació. 

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados