Què necessita la teva pell a partir dels 40?

Molt més fàcil que pronunciar “niacinamida” i amb nombroses propietats beneficioses per a la nostra pell. Els pèptids potser són els grans desconeguts de la cosmètica.

Tots n'hem sentit a parlar, però, què poden fer exactament per la pell?, val la pena incorporar-los a la nostra rutina de bellesa?

Intentarem entendre millor aquest actiu i quin paper pot exercir en les nostres cures diàries.

Els pèptids estan de manera natural al nostre organisme, però tenim una dolenta i una bona notícia.

La dolenta és que a partir dels 20 anys la nostra pell perd moltes de les seves capacitats, entre les quals fabricar pèptids. Fins al punt que es podria dir que a partir dels 40, la síntesi és nul·la.

La bona notícia és que existeixen en forma de cosmètic!!!

Què són exactament?

Els pèptids són cadenes curtes d'aminoàcids, que, alhora, són components bàsics de les proteïnes que tenen un paper crucial en el funcionament i l'aparença de la nostra pell, com ara col·lagen, elastina, queratina, …, responsables de la textura , el to, l'elasticitat i la fermesa cutània.

Els pèptids actuen com a blocs de construcció de diferents proteïnes.

Quina funció exerceixen a la nostra pell?

Aplicats de manera tòpica als nostres cosmètics, actuen com una mena de missatgers que llancen un senyal a la pell perquè entri en mode rejoveniment.

Impulsen l'organisme a generar proteïnes com el col·lagen i l'elastina, que participen en el manteniment de l'estructura cutània.

La integritat de la pell és essencial no només perquè aquesta exerceixi la seva funció com a barrera, sinó també per millorar l'aparença de la pell envellida. Els pèptids exerceixen una funció important en el desenvolupament i manteniment de la integritat cutània i, per això, constitueixen un dels grups que generen més interès dins dels productes cosmètics.

Tipus de pèptids

Els pèptids poden ajudar la teva pell de diferents maneres:

  • Pèptids senyal

Actuen com un indicador per a la nostra pell, avisant-la perquè estimuli la producció de col·lagen, elastina i àcid hialurònic.

  • Pèptids transportadors
Alguns pèptids aporten ions a la pell per indicar-li que cal la curació d'aquesta zona.
En aquests dos casos el pèptid es converteix en una mena d'alarma perquè s'iniciï el procés.
  • Pèptids neurotransmissors

Aconsegueixen la relaxació muscular i, per tant, la disminució de les arrugues facials.

  • Pèptids inhibidors enzimàtics

Altres pèptids s'encarreguen de prevenir l'enzim que descompon el col·lagen en fragments, així que no deixa que el nivell de col·lagen disminueixi i això es tradueix en una pell més ferma dia a dia.

Qui ha de fer servir un cosmètic amb pèptids?

Tota persona que:

  • Busqui restaurar la pell i estimular-ne la renovació
  • Vulgui millorar arrugues o petites línies d'expressió
  • Tingui problemes de fermesa i densitat de la pell
  • Pretengui reforçar la funció barrera cutània
  • Desitgi disminuir la inflamació

Per tots aquests motius que freguen la màgia, a Natana hem considerat els pèptids la base més prometedora i important de la nostra línia Advanced.

Però, encara que són genials, gairebé tant com una màquina del temps, tenim present que cap ingredient no és tan complet com per no necessitar ajuda. Treballant en equip s'arriba més lluny i ells també aconsegueixen millors resultats si es combinen amb antioxidants per aconseguir un tractament complet i treure'n el màxim profit.

Així que la nostra formulació també incorpora el nostre actiu insígnia Lees Concentrated per oferir protecció i preservar les nostres cèl·lules en perfecte estat mantenint el funcionament dels mecanismes i sistemes reparadors cutanis.

Una combinació guanyadora perquè la nostra pell segueixi sent la nostra millor targeta de visita sigui quina sigui la nostra edat, per percebre la maduresa des d'una altra perspectiva.

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados