Com afecta el clima a la pell?

Són les paradoxes de la vida moderna. Si el camp de la salut i la bellesa evoluciona a un ritme vertiginós gràcies als avenços científics, els perills per a la nostra pell i el nostre organisme s'incrementen gairebé a la mateixa velocitat.

Un dels nous cavalls de batalla és el canvi climàtic.

Afecta directament la pell per un motiu essencial: suposa l'alteració de la capa d'ozó - cada cop és més fina- i, per tant, s'incrementa de manera notable la incidència dels raigs solars causants de l'envelliment de la nostra pell gairebé en un 80%. Però és que, a causa del canvi climàtic, aquestes alarmants xifres aniran augmentant i, per tant, provocarà un nombre més gran d'arrugues, flaccidesa, taques i hipersensibilitat.

I per si no fos poc s'estima que la temperatura augmentarà entre 3 i 6 graus. Per tant, hi haurà menys humitat, un aire menys purificat i un nombre més gran de problemes dermatològics: des de sequedat extrema fins a pells reactives i al·lèrgiques.

Per aquest motiu a Natana incorporem als nostres productes el nostre actiu Lees Concentrated per protegir de manera ininterrompuda la pell gràcies al seu potent caràcter antioxidant.

Un veritable salt qualitatiu, un veritable escut protector.

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados