Dos productes per percebre la maduresa des d'una altra perspectiva

Són els secrets més ben guardats. De vegades, la majoria de nosaltres no els coneixem, però l'experiència marca un plus ia Natana tenim clar quines combinacions aconsegueixen resultats d'un altre nivell.

Per això avui volem explicar-te un dels nostres Perfect Match, aquesta combinació màgica que amplia el rendiment del producte.

És el poder de la sinergia. Ens pot donar enormes alegries a la pell si barregem les fórmules adequades, perquè el resultat és més que la suma de les parts.

ANTIOX ADVANCED BOOSTER & VITAL ADVANCED CREAM

Hi ha productes que per si mateixos són font de bellesa, benestar i fins i tot salut per a la pell, com és el cas dels dos productes de la nova línia Advanced, però que combinats poden tenir un efecte augmentat i transformador. Són com una mena de parella molt ben avinguda, amb molta química. Un cop de fletxa a primera vista.

El nostre exemple més tangible? El pack Well Ageing. Utilitzant conjuntament Antiox Advanced Booster i Vital Advanced Cream, a la mateixa rutina.

Els resultats objectius del test clínic realitzat sota supervisió qualificada i objectiva, en un laboratori independent així ho conclouen.

Aquest test d’eficàcia es va realitzar a 10 voluntàries d’edats compreses entre els 45 i els 60 anys.

Les testadores van aplicar aquests dos productes a la seva rutina de matí i nit durant 21 dies. El resultat va demostrar una millora considerable (fins al 35%) en la disminució de les arrugues.

Però a més la resposta de les usuàries és contundent:

  • 90% van notar la pell més revitalitzada
  • 90% van notar la pell més hidratada
  • 90% va percebre més elasticitat a la cara
  • 80% va notar més fermesa a la pell
  • 90% pell va notar la pell més revitalitzada

Vols comprovar aquesta eficàcia?

Aplica quatre gotes d'Antiox Advanced Booster, després de la neteja, i abans de Vital Advanced Cream, al coll, rostre i escot, estenent-ho suaument.

A continuació, aplica la crema fent massatges fins a la seva absorció.

Si prefereixes pots barrejar al palmell de la mà directament les quatre gotes del booster amb la dosi de crema i aplicar conjuntament. Un extraordinari combo a què no et pots resistir si vols promeses complertes.

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados