Els antioxidants: el teu fons d'armari

Tots en parlem. Són els grans aliats de la pell i la salut.

Com a eina defensiva davant de la contaminació i la radiació no tenen preu; com a actius antiedat són un must i com a material de reforç del sistema immunitari, imprescindibles.

Què són els antioxidants?

Els antioxidants protegeixen les nostres cèl·lules i teixits. L'organisme és capaç de produir-los de manera endògena per defensar-se de l'estrès oxidatiu causat per múltiples factors associats al nostre estil de vida (sol, contaminació, alimentació …) i per això és important reforçar aquest equip de defensa davant dels radicals lliures.

Objectiu: neutralitzar l'enemic

Aquest enemic es diu radicals lliures.

La mala notícia és que no ens en podem deslliurar-nos d’ells. La bona és que hi ha maneres de combatre'ls: els antioxidants.

Els radicals lliures en són una conseqüència directa de l'oxigen. La seva formació és un procés normal, com a conseqüència de la respiració.

Necessitem oxigen per viure. És el combustible que permet a les cèl·lules generar l'energia necessària per a les diferents funcions, però quan cremen aquest oxigen, alliberen radicals lliures.

Els antioxidants ens defensen dels radicals lliures, però de vegades l'organisme no dóna abast davant una producció excessiva d'aquestes molècules nocives.

Com funcionen els antioxidants?

En primer lloc, tenen una tasca preventiva, impedeixen que es formin radicals lliures, però a més intercepten els radicals oxidats ja formats i els impedeix multiplicar-se.

Si es produeix un dany cel·lular, el sistema defensiu antioxidant regenera aquests danys provocats per l'oxidació. I si, tot i així, els resulta impossible revertir el problema perquè les molècules estan massa malmeses, els antioxidants es poden desfer d'aquestes toxines.

Així, tenint en compte que tenim constantment interaccions amb el nostre entorn que generaran radicals lliures, incorporaran antioxidants cada dia de l'any a la nostra rutina, és gairebé tan essencial com respirar. I a partir dels 30, obligats ja de per vida.

Tots aquests factors que ens envolten estressen les cèl·lules, les inflamen, les enfaden i les fan envellir. Et vas a quedar de braços plegats?

Com els puc incorporar?

  • Els antioxidants es poden utilitzar tant de dia com de nit, encara que si has d'escollir una sola rutina, al matí tindrà prioritat ja que reforçaran el teu escut protector al teu dia a dia.
  • Sempre dependrà de la textura del producte per concretar en quina posició de la rutina ho hem d'aplicar, però si és una textura lleugera, aquosa, fluida, ho farem just després de la neteja i abans dels productes de tractament.
  • Cal aplicar-los abans de l'exposició al sol, prèviament a la formació dels radicals lliures per la radiació solar, la contaminació, etc.
  • No són fotoprotectors, encara que sí que s'associen al fotoprotector per aturar els radicals lliures i bloquejar el dany de la radiació solar UV. Són aliats! Cal aplicar abans del fotoprotector si aquest serà el teu únic producte.

El compromís Natana antioxidant

Donada la vital importància dels antioxidants, Natana els ha integrat a tots els seus productes per transformar qualsevol tractament amb un plus antiox.

Lees Concentrated el nostre actiu propi amb una capacitat antioxidant demostrada, facilitarà que sigui quin sigui l'objectiu dels nostres productes, que cap deixi de lluitar contra les agressions externes estimulant la formació de col·lagen i elastina, prevenint el fotoenvelliment i envelliment prematur, aportant un caràcter antiinflamatori i fins i tot, participant en la lluita de les hiperpigmentacions.

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados