Digues "hola" a l'efecte GLOW!

És l’hora de dir "adeu" a la pell apagada i de dir "hola” a l'efecte Glow. I no, no és un efecte que s'aconsegueixi amb el maquillatge.

Una pell Glow és una pell nodrida i lluminosa. La premissa primordial per aconseguir aquest efecte és tenir una rutina facial que faci front al to apagat de la pell.

Així que aquí tens el nostre tractament enfocat en la lluminositat per aconseguir una pell radiant i fresca:

 1. Netejar i exfoliar
 2. Hidratar i rehidratar
 3. Niacinamida

No tens excusa perquè NATANA et facilita els tres passos en un skincare combo perfecte:  

 • L'innovador netejador facial en pols Organic Powder Cleanser
 • Ultimate Serum
 • Absolute Defense Cream

Trobaràs aquests tres productes junts al nostre pack Natana Basic.

Que aquestes festes siguin l'excusa perfecta per a gaudir d'una pell il·luminada, una pell Glow!

Aliments per a una pell amb molt de GLOW: 

 • Te verd, que manté la lluminositat del cutis per a que et mantinguis sempre resplendent.
 • Alvocat que, amb la presència de l'àcid oleic, elimina de forma més efectiva les cèl·lules mortes de la pell i ajuda a renovar-les, fet que millorarà la lluminositat del teu rostre.
 • Espinacs: un molt apreciat aliment que conté vitamina A, B, C, E i K, millorant el to de la pell (Vitamina A), protegint-la de l'exposició als raigs UV (Vitamina B), reparant les cèl·lules de la pell (Vitamina C), destruint els radicals lliures causants de l'envelliment prematur (Vitamina E) i, juntament amb l'àcid fòlic, esclarint l'acne i les ulleres de la pell (Vitamina K).
 • Els nabius disminueixen l'aparició d'arrugues, taques o sequedat. Ajuden a estimular la  síntesi de col·lagen i contenen antioxidants perfectes per a combatre l'acne, els eczèmes i la psoriasi.
 • Amb la llimona i la seva acidesa natural aconseguiràs reduir la inflamació i eliminar l'excés de greix de la pell. El suc també conté propietats antimicrobianes que protegeixen contra l’acne.
Les nous són perfectes per endarrerir l'envelliment ja que prevenen l'oxidació de les cèl·lules. D'aquesta manera, tindrem un control sobre l'aparició d'arrugues.

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados