La importància de la hidratació

Totes volem tenir un rostre perfecte, però per més consells de bellesa que seguim, hi ha una raó fonamental que ens impedeix assolir aquest objectiu.

Quan això passa solem donar-li la culpa a la genètica, però en realitat, aquesta te molt poc a veure amb la salut de la pell.

O inclús ens justifiquem amb la poca eficàcia dels cosmètics que utilitzem.

Però és molt més senzill, la principal causa de no poder aconseguir els nostres objectius i per lo contrari tenir un aspecte apagat i desigual és la deshidratació.

Creiem que la hidratació és un tractament massa bàsic i que associem només a les pells joves i ens obsessionem buscant rituals antienvelliment quant més potents millor. Però no fa falta que us plantegeu cap d'aquests si abans no teniu una pell hidratada, perquè no estarà sana ni equilibrada i difícilment estarà receptiva.

És més, alguns d'aquests tractaments inclús seran més agressius que correctius.

Per tant, no fa falta que invertiu ni temps ni diners en tractaments antiedat si abans no teniu una pell nodrida i hidratada. 

Per què és tan important?

La pell és un ecosistema:

Està composta per elements fonamentals com aigua, lípids i un sistema de defensa. Tots tenen interacció entre ells i també amb les capes profundes de la pell on trobem la base de la joventut cutània.

Per tant, reforçar aquest equilibri entre aquests 3 pilars és la base fonamental per mantenir-la sana, fer-la més resistent a les agressions externes i al pas del temps.

La teva pell es converteix en el teu millor escut protector

La pell exerceix com un mur entre l'interior i l'exterior. Aquest mur estaria format per maons (cèl·lules) i per ciment (lípids), ambdues essencials. Si el mur te alguna fissura i es produeixen filtracions, perd aquesta funció barrera.

Els canvis de temperatura, la contaminació o el nostre propi maquillatge són alguns dels agents externs als que la teva pell s’enfronta cada dia.

Per a millorar aquesta capa protectora, la hidratació aconsegueix que els nivells d'aigua i lípids de la pell es trobin en perfecte equilibri i aconsegueixi ser una barrera més forta i flexible.

Aspecte millorat

Una pell deshidratada reflexa un aspecte apagat i amb un tacte aspre perquè la hidratació és important per a la correcta descamació de les cèl·lules mortes i per al correcte funcionament dels enzims encarregats de la renovació cel·lular.

Inclús la deshidratació fa que la teva pell sigui molt més sensible a les imperfeccions, apareixent granets o punts negres o inclús zones més inflades sobre tot a les parpelles.

Alentir l'impacte del temps

Segur que has sentit parlar de l'envelliment prematur i és que la deshidratació és un dels principals motius. Un procés biològic tan simple com que una pell amb falta d'hidratació es transforma en una pell seca, debilitada, amb més pèrdua de col·lagen i també flexibilitat, per lo que es marcarà abans qualsevol arrugueta al no ser una pell nodrida ni elàstica.

El nostre millor secret per aportar a la teva pell un tractament global amb tots els aspectes que mantenen la hidratació és Absolute Defense Cream.

El seu principal actiu, Niacinamida, que actua en sinergia juntament amb l'àcid hialurònic, la urea, i altres precursors del factor natural d'hidratació de la pell, reforça l'escut protector per impermeabilitzar la pell i crear una bona funció barrera, hidrata en profunditat limitant l'evaporació en capes externes i aporta al nostre rostre lluminositat, vitalitat, protecció i sobretot, l’equilibra per a que la pell llueixi per ella mateixa i estigui receptiva a qualsevol tractament antiedat.

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados