Saps quin tipus d'ulleres tens?

Avui t’expliquem la difèrencia entre un tipus i un altre i t’ajudem a tractar-les i corregir-les.

ULLERA TRANSITÒRIA:

La més comú. És la causada pel cansament, la falta de son i l’estrès. Tenen una coloració blavosa i tendeixen a desaparèixer amb una mica de descans. 

Tractament: Contorn dels ulls amb una aportació hidratant i descongestiva per ajudar a desinflamar i activar la circulació

Corrector recomanat: Tonalitat groga.

ULLERA HIPERPIGMENTADA:

És causada per l'augment de melanina a la pell de les parpelles a conseqüència de la nostra genètica o per eczèmes constants.

Tractament: Atenuar-les amb actius despigmentants i antioxidants. S'ha d'utilitzar protector solar regularment per evitar la seva aparició. 

Corrector recomanat: Tonalitat groga o coral.

ULLERA VASCULAR:

És causada per la dilatació dels vasos sanguinis i aprimament de la pell de les parpelles. Se solen veure de color morat o blau.

Tractament: Atenuar-les amb actius que millorin la microcirculació, actius per millorar l'elasticitat i massatges de drenatge limfàtic.

Corrector recomanat: Tonalitat coral.

ET RECOMANEM... COOL ADVANCE CONTOUR

El nostre contorn d'ulls destaca per la seva multifuncionalitat, incorporant actius precisos per aconseguir els beneficis necessaris per atenuar i corregir els diferents tipus d'ulleres.

Tots ells potenciats pel benefici extra del seu aplicador per aconseguir una mirada descansada i lluminosa.

Com a tractament de rescat d’emergencia pots aplicar-te els pegats HYDRAGEL CONTOUR EYE per contrarestrar els excesos d’aquestes celebracions.

Troba els dos productes al pack RITUAL EYE WELLNESS.

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados