Saps que és i com ens afecta la llum blava?

Els estudis de mercat indiquen que un alt nombre de dones no saben què és la llum blava i de les que ho saben tan sols una mica més de la meitat estan preocupades per la sobreexposició a ella i saben que els hi pot afectar negativament en l'aspecte de la pell.

La llum blava o HEV (o radiació HEV segons les sigles en anglès de High Energy Visible) és aquella que desprenen tots els dispositius electrònics amb els quals solem treballar, estudiar, entretenir-nos i comunicar-nos: ordinadors, televisors, dispositius mòbils, tauletes...

Saps que passem fins a 12 hores diàries exposades a la llum blava?

Coneixes quines conseqüències comporta una sobreexposició a ella?

Als matins la llum blava afavoreix l'estat d'alerta, la memòria i l'estat d'ànim, no obstant això, a la nit la cosa canvia, ja que pot enganyar al cos fent-li creure que encara és de dia i alterar el teu ritme circadiari, afectant la producció natural de melatonina i la son.

A més de potenciar els efectes dels raigs ultraviolats empitjora la regeneració nocturna de la pell, genera aparició de radicals lliures i estrès oxidatiu accelerant l'envelliment prematur.

Si a tot això li sumem que la pell es deshidrata perquè altera la funció barrera i augmenta la pèrdua d'aigua, potència la destrucció de fibres de col·lagen i provoca l'aparició d'arrugues i la falta de fermesa a més d'estimular la pigmentació i et poden sortir taques a la pell, no creus que hauríem de protegir-nos d'ella?

A Natana som molt conscients d'això per aquest motiu hem formulat la nostra crema hidratant protectora Absolute Defense Cream, que et protegeix de la pol·lució, els raigs UV i la llum blava per això recomanem usar-la tant de dia com de nit.

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados