A Natana tenim el regal perfecte

​​Encara no saps què regalar per Nadal? Tranquil@, a Natana t’ho posem fàcil!

Tant si has de fer un regal a una amant de la cosmètica com si vols impressionar amb un detall original, a Natana Cosmetics et portem la nostra llista de regals preferits per encertar sempre amb l’elecció. I qui sap, pot ser serveixi d’inspiració per fer-te un autoregal o per omplir la teva carta dels Reis Mags. No t’ho perdis!

Nosaltres t’ho emboliquem amb un packaging nadalenc molt especial... Si compres tindràs l’oportunitat de personalitzar el regal amb la nostra preciosa targeta nadalenca. Podràs escriure el missatge a l’apartat de “comentaris” quan realitzis la comanda i nosaltres ho escriurem per tu. Regala consciència, eficàcia i sostenibilitat i encerta amb Natana!

Escull el regal que més s’adapti al que busques:

  1. Regal per algú que tingui cura de la pell amb rutines bàsiques: Segur que coneixes a algú que no estigui acostumat a seguir rutines de bellesa molt estrictes perquè li fa mandra o simplement perquè no veu necessari aplicar-se molts productes. Amb el pack Natana Essentials tindrà el que necessita per ferels dos passos essencials de la cura facial: neteja amb Organic Powder Cleanser i hidratació amb Absolute Defense Cream.
  2. Regala sense estar-te de res!!: Vols impressionar a la teva parella, sogra o a la teva mare amb una rutina de bellesa súper completa? Regala Miracle Skincare, un pack que combina els nostres 4 productes més venuts: Organic Powder Cleanser, Ultimate Serum, Absolute Defense Cream i Cool Advanced Contour. Amb aquesta rutina aconseguiràs: netejar en profunditat, hidratar i protegir la teva pell, i eliminar signes de de fatiga al teu rostre i a la teva mirada. 
  3. Vols regalar algo innovador i sorprenent? ¡L’Organic Powder Cleanser és perfecte per això! És el nostre producte més unisex ja que no porta perfum i és apte per a tot tipus de pells, fins i tot les més sensibles. Netejar profundament la pell és un pas bàsic en la cura de la pell que tothom hauria de fer diàriament. Hi ha millor manera de fer-ho que amb la nostra innovadora pols? Es tracta d’un producte sense aigua – waterless – i en pols que s’activa només humitejar les mans i fregant-les entre sí, creant una escuma suau i agradable que et deixarà la pell neta i fresca.
  4. Alguna cosa per l’amic invisible?: Sovint resulta difícil trobar un regal original pel teu amic invisible. A Natana pots triar la nostra Gua sha de jade per realitzar un massatge facial – perfecte per combinar amb  l’Ultimate Serum o amb l’Absolute Defense Cream-, la nostra mascareta facial Hydragel Face Mask per una hidratació instantània que aporta un reforç refrescant a la pell cansada, o els nostres pegats pels ulls Hydragel Eye Contour que serveixen per suavitzar les arrugues, reduir la inflamació, les ulleres i les bosses. Un detall que li encantarà!  
  5. Regala un moment de relax: Has de fer un regal a algú que va molt estressat/ada i que necessita relaxar-se? Ritual Face Wellness és la millor opció per a un moment de calma i cura del rostre. Aquest pack inclou l’Organic Powder Cleanser, l’Absolute Defense Cream i l’Hydragel Face Mask . Encén unes espelmes, posa música relaxant i deixa la mascareta actuar durant 20 minuts.
  6. Regala una mirada encisadora: El pack Ritual Eye Wellness proporciona una mirada descansada i il·luminada. Elimina els signes del cansament a tot el contorn dels ulls combinant Cool Advanced Contour a diari i els pegats pels ulls Hydragel Eye Contour de manera puntual per donar un efecte lifting instantani. 

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados