Prepara't per a aquestes festes!

Sabem que durant aquestes dates tan senyalades t'agrada sentir-te especialment guapa. El Nadal està a punt d'arribar i amb ell els dinars, sopars i festes amb la família, amics i companys de feina. Potser et maquilles més del que la teva pell està acostumada o no descanses suficient. Això pot afectar la teva pell, embrutant-la més de lo normal, provocant sensació de deshidratació...

A Natana volem que et sentis radiant, però sobretot que cuidis la teva pell a diari, tant de dia com de nit. Per això et proposem una sèrie de rutines facials per a que escullis la que més s'adapti a les teves necessitats o que les combinis entre sí: 

  1. RUTINA DE NETEJA I HIDRATACIÓ BÀSICA.

Tot i que no portis maquillatge, és important netejar el teu rostre a diari per a retirar qualsevol rastre de contaminació o cèl·lules mortes que s'hagin anat acumulant durant el dia. ¿No t'encanta arribar a casa després d'un llarg dia, netejar la teva pell i sentir que respira? 

Amb el nostre netejador facial en pols Organic Powder Cleanser aconseguiràs fer-ho cada dia sense mandra. A més de netejar profundament, protegeix la nostra microbiota gracies al BIOMA PROTECT, un complex de prebiòtics i postbiòtics d'origen vegetal obtinguts mitjançant upcycling que equilibren la microbiota de la pell sense eliminar les bactèries saludables que contribueixen a una pell excel·lent.

Una vegada neta aplica't Ultimate Serum, amb Niacinamida i àcid hialurònic - et proporcionarà una lluminositat espectacular al rostre. 

Acaba la rutina amb Absolute Defense Cream, també amb Niacinamida, que protegeix de la pol·lució, els raigs UV i la llum blava provocada per les pantalles.

És la combinació perfecta per brillar a aquestes festes! Troba aquests productes al pack Natana Basic.

  1. RUTINA D'EXTRA-HIDRATACIÓ pel dia que vulguis sentir-te com una celebrity. Només necessites 20 MINUTS.

Tens un dinar especial? Pot ser una cita? Una festa d'aniversari? Es la Nit de Nadal o la Nit de Cap d'Any??? T'agradaria sentir-te com hi t’haguessis fet un tractament facial a un centre professional? Aconsegueix-ho amb el nostre pack Ritual Face Wellness.

Comença netejant el teu rostre amb la nostre pols netejadora Organic Powder Cleanser. Ara relaxa't, encén unes espelmes, posa música i aplica’t la mascareta Hydragel Face Mask i deixa-la actuar durant 20 minuts. Acaba amb un suau massatge sobre la pell de manera que s'absorbeixi tot el producte.

Finalitza la rutina amb la crema Absolute Defense Cream per acabar d'hidratar la pell. Ja estàs preparada per maquillar-te i brillar.

  1. RUTINA CONTRA EL CANSAMENT.
En aquestes dates ens agrada gaudir de la família i amics i anem a dormir més tard de lo normal. Segurament els teus ulls ho notin. Ritual Eye Wellness arriba per combatre les bosses i ulleres provocades pel cansament. Aquesta rutina combina: el nostre contorn d'ulls en format rollon Cool Advanced Contour per a ús diari que gràcies a la seva aplicació amb boleta d'acer refresca, desinflama i tracta en 360º tota la zona de l'ull, amb Hydragel Eye Contour, el complement extra al contorn dels teus ulls que el deixa hidratat, il·luminat i fresc. Venen en set de 3 parells així que en tens per tres dies, ideal per les festes nadalenques. Et recomanem guardar els pegats a la nevera. Aplica-te’ls durant 15 minuts i retira’ls.

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados