Com cuidar la pell després d'una exposició al sol

Sabem protegir-nos, però se'ns oblida acabar el ritual del sol per la porta gran: amb una bona cura aftersun. Sí és perquè encara no tens clar què és el que s'aconsegueix, t'ho expliquem.

Per sort tots som més conscients de la importància de fer servir factor de protecció per cuidar-nos i cuidar la nostra pell durant les exposicions solars. El que no tenim tan clar és perquè hem d'acabar el ritual després d'un bany de sol.

T'expliquem el nostre truc Natana perquè si creus que amb aplicar el fotoprotector abans de posar un peu a la platja o la piscina n'hi ha prou, vas camí de l'envelliment prematur.

Després de seguir la regla número u de la cura cutània amb el teu fotoprotector, per mantenir fora de perill la pell de taques, deshidratació i arrugues, hi ha una altra regla d'or per mantenir la salut i joventut de la teva pell: reparar els danys.

Després de l'exposició al sol, la teva pell està més vulnerable i no hi val qualsevol hidratant.

Més de la meitat de les espanyoles confessen que solen tenir reaccions a la pell quan s'exposen al sol. I hi ha més dades: el 51% afirma que solen notar-se més taques a la pell en finalitzar l'estiu i el 60% confessa que es crema la pell (almenys una vegada), durant la temporada.

Amb aquestes xifres és evident que la pell del rostre pateix massa durant l'estiu i si no la cuides com cal, tindràs conseqüències si o si.

Què provoca l’exposició al sol?

La radiació UV estressa la pell provocant una pèrdua d'aigua i una conseqüent sensació de tibantor.

A més, la radiació solar, específicament la fracció UVA, provoca que les fibres de col·lagen i elastina es degraden (fenomen que s'anomena elastosi solar), començant el procés d'envelliment.

Per tant, la funció del nostre tractament post-sol ha d'aconseguir que la pell recuperi la seva hidratació, abaixar la inflamació i fins i tot reparar el dany oxidatiu.

La solució per aconseguir potenciar els beneficis del sol

La salut de la pell, el seu aspecte i la durada del teu bronzejat depèn de tu. Hem d'extremar les cures post solars per mantenir una pell saludable i bonica.

Els banys de sol ens recarreguen d'energia, milloren el nostre estat d'ànim i ens ajuden a sintetitzar la vitamina D tan necessària. Fins i tot poden ser beneficiosos per a algunes afeccions cutànies com la dermatitis quan la pell s'exposa al sol, fora de les hores centrals del dia i amb la protecció adequada.

Per no parlar d'aquell bronzejat que tant ens agrada! Però el bronzejat en realitat és un mecanisme de defensa de la nostra pell en resposta al mal que li produeix el sol.

D'aquí la importància de cuidar i protegir la pell no només durant l'exposició al sol, sinó darrere seu.

Repara en profunditat la teva pell després de cada exposició amb ABSOLUTE DEFENSE CREAM.

A més de la seva textura fluida i refrescant de ràpida absorció:

REHIDRATA LA PELL

L'elasticitat i la seva funció protectora, com a primera barrera, depenen principalment de la hidratació. Una pell sana té entre un 10% i un 20% d'aigua a la capa més superficial. A la capa inferior, la dermis, la presència d'aigua suposa un 10% més i és aquesta capa la que dóna a la nostra pell un aspecte saludable i llis.

Quan cau per sota aquest nivell la pell es torna fràgil, aspra i tendeix a patir lesions amb molta més facilitat.

El sol i la manca d'aigua són els principals enemics de la deshidratació. I en aquesta època tendim a buscar el bronzejat i abusem sense pietat de la nostra pell.

Podem beure aigua i prendre aliments rics en vitamines. Però encara que beguem molt, la pell no sol rebre l'aportació necessària per compensar l'excés de radiació solar.

És aquí quan més necessari es fa ús d'un bon producte hidratant com a tractament després del sol.

L'actiu d'origen natural concentrat PatchH2O aporta un alt poder hidratant preservant i recuperant els nivells d'hidratació més de 24 hores, alhora que aconsegueix mantenir una reserva d'aquesta hidratació a la pell per tenir sempre uns bons nivells hídrics.

CALMA I DESENSIBILITZA

La niacinamida li confereix un potent caràcter antiinflamatori i antivermellós per reconfortar la pell millorant la funció barrera (la primera línia de defensa).

Alhora que el nostre actiu propi Lees Concentrated regala les seves propietats protectores del sistema immunològic i la pell.

REPARA EL FOTOENVELLIMENT

El seu actiu de gran caràcter antioxidant evita l'acció dels radicals lliures i regenera els danys provocats per l'oxidació cel·lular que potencien l'envelliment.

Així, aconsegueix minimitzar l'acceleració del procés natural d'envelliment a causa d'una exposició prolongada i constant del sol.

La pell està exposada a nombrosos enemics que contribueixen a potenciar un envelliment prematur: la contaminació, el tabac, els canvis hormonals… Tanmateix, la radiació solar és sens dubte, un dels seus adversaris més grans ja que és el causant principal de l'envelliment.

De la mateixa manera la niacinamida se suma a aquest caràcter antioxidant i activa la producció de col·lagen. Menys arrugues, més hidratació i elasticitat en treballar de manera global per a una pell més sucosa i sana, amb arrugues més atenuades.

Encara no tens la teva Crema Absolute Defense al teu necesser aftersun?

Gaudiu de l'estiu sense que el sol, la sal del mar o el clor de la piscina es tradueixin en un rostre d'aspecte mat i amb poca elasticitat.

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados