Com cuidar la pell després de l'estiu?

Hi ha souvenirs que ningú no vol portar de les vacances. Per exemple, les taques. Si has interioritzat el mantra beauty “protecció solar els 365 dies de l'any”, tindràs la pell més fora de perill.

Ara bé, deslliurar-se de la sequedat, de restes de salnitre, porus obstruïts…, és com passar de pantalla.

I per a moltes persones el setembre és fins i tot més revelador que l'1 de gener. És el mes dels propòsits després d´un estiu d´hàbits flexibles i relaxats. Qui no vol tornar a la rutina sentint-se bé per dins i per fora?

Per això avui et volem donar aquests consells per afrontar el nou curs amb un cutis radiant perquè només és qüestió de començar a cuidar-se de la manera més adequada.

Principals problemes de la pell després de l'estiu

Fins i tot seguint els consells infal·libles per cuidar la pell a l'estiu, durant l'època estival, el sol, els productes químics de la piscina i l'excés d'aigua ocasionen diferents problemes a la nostra dermis.

Deshidratació

La manca d'hidratació es produeix per diferents motius. Lògicament l'exposició solar és un dels factors principals, encara que no l'únic. Les altes temperatures, la sal del mar o el clor de la piscina són altres de les agressions que afecten la hidratació de la nostra pell.

Si ens enfoquem a l'exposició solar, la radiació quan arriba a la nostra pell fa malbé els seus components principals. Altera les fibres de col·lagen, proteïnes de suport que perden la capacitat per fixar l'aigua de la pell, cosa que es tradueix en pèrdua de fermesa.

També fa malbé l'estructura de l'àcid hialurònic que forma part de la nostra pell de manera natural i afecta els lípids de la barrera protectora de la pell. Aquesta alteració de la barrera cutània augmenta la pèrdua d'aigua transepidèrmica.

A més, a l'estiu augmenta la producció de greix i juntament amb la humitat de l'ambient, són condicions que predisposen a una deshidratació més gran.

Pell gruixuda, poc renovada i apagada

També com a conseqüència de la pèrdua a la pell de la seva capacitat natural de mantenir uns nivells òptims d'hidratació, les cèl·lules s'acumulen i s'origina una capa més gruixuda ia més pot aparèixer descamació.

Les cèl·lules velles i danyades es van acumulant sobre les noves i creen una capa externa més gruixuda. Això dóna un aspecte de pell apagada, sense brillantor i aspra.

A més, el fotoenvelliment alenteix el procés de regeneració i és normal que apareguin noves arrugues o taques.

La solució per reiniciar la pell després de l'estiu

L'ansietat provocada per la tornada a la feina, la deshidratació produïda per la calor, els excessos de l'estiu i l'inici d'una nova estació produeixen a la nostra pell tal estrès i esgotament que desemboquen en un aspecte castigat o amb més sensació d'envelliment prematur.

Per això, després de les vacances la pell demana a crits una sèrie de cures específiques per poder seguir agraint a l'estiu tot el que ens ha fet gaudir sense efectes col·laterals a la nostra cara.

La importància de l'exfoliació

L'exfoliació és essencial per tornar-li a la pell la salut i la joventut i deixar-la perfectament preparada i permeable perquè tots els actius que apliquem puguin penetrar a capes més profundes i que els resultats siguin molt més òptims i eficaços.

Amb aquest pas a la nostra rutina beauty aconseguirem eliminar les cèl·lules mortes que s'acumulen a la superfície del cutis i eliminar l'aparició de porus obstruïts.

Activarem la regeneració cel·lular i la microcirculació sanguínia de la superfície, aconseguint tenir una pell més lluminosa, suau i elàstica.

Alhora ajudarà a homogeneïtzar petites hiperpigmentacions i a reduir alguns dels solcs de les noves arruguetes produïdes pel fotoenvelliment.

Hidratació, hidratació i rehidratació

És la base d'una pell bonica però després de l'estiu és normal que es mostri seca i poc flexible.

Restablir els nivells hídrics de la pell és fonamental perquè la barrera protectora de la pell estigui més flexible i enfortida. I després de tenir el sol com a enemic, seguirà l'aire sec i el fred com a rivals. Per tant, necessitem una bona hidratació per recuperar la pell i reparar-la abans de la següent agressió externa.

Si tornem amb el rostre inflat, aspre, on els granits, els punts negres, les ulleres i les taques de la pell es noten més, també és causa de la deshidratació ja que debilita la pell i la fa més sensible a les imperfeccions .

Per això, és tan important hidratar per eliminar la retenció de líquids que s'acumulen a les parpelles, evitar l'aparició d'imperfeccions i tornar-li la seva brillantor natural.

La pell tindrà un aspecte més saludable amb un to més uniforme. Serà més resistent a l'aparició de taques, fins i tot reduirà l'aparença de noves arrugues.

Els teus productes infal·libles per cuidar la pell després de l'estiu

Sense dubtar-ho, Ultimate Serum de Natana serà el teu fidel aliat en aquest objectiu:

  • Perquè durà a terme les seves funcions de la manera més eficaç arribant a corregir el problema d'arrel a les capes més internes de la pell de manera immediata i evident.
  • Perquè conjuga les dues funcions que representen la pedra angular per a les necessitats de la pell després de l'estiu: millorar la renovació cel·lular i proporcionar una hidratació intensa.

Ultimate Serum incorpora una nova font d'AHAs extreta del caviar australià, especialment dissenyada per estimular la regeneració cel·lular i aconseguir una pell més suau, lluminosa i uniforme.

Una exfoliació química compatible amb qualsevol tipus de pell, fins i tot l'acneica o sensible.

Tampoc no podem oblidar-nos del seu complex d'àcid hialurònic de diferents pesos moleculars per proporcionar un efecte ultra hidratant que juntament amb la betaïna treballaran en sinergia per mantenir la hidratació de manera constant i duradora.

Cura especial per a nota

Si vols tenir en compte el cosmètic perfecte per a la rentrée, no oblidis el teu contorn d'ulls.

El contorn és un producte bàsic de tot necesser de cosmètica a partir dels 25 anys. Però és especialment important quan tornem a la rutina després d'unes vacances. Per què?

Sobretot pel canvi dhàbits. Amb la tornada a la feina ens aixequem més aviat, passem més hores davant de l'ordinador i tenim més risc de patir estrès.

Aquests canvis poden afectar notablement l'estat de la nostra pell i, en aquests casos, la zona al voltant dels ulls sol mostrar els efectes més visibles del cansament: bosses, ulleres, mirada apagada… Et sona?

Cool Advanced Contour i el seu efecte roll-on proporciona una frescor immediata facilitant a més el massatge drenant per esborrar els signes de cansament de la teva mirada.

Pren nota de tot i torna a la rutina amb bona cara!

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados