Booster: el nou cosmètic it com a cura de xoc en la teva rutina

Quan creies que ja tenies dominat el tema de la cura facial, apareix un altre concepte de producte nou que et deixa amb cara de pòquer. És el cas dels boosters: un neologisme que ara mateix està arrasant a qualsevol tocador.

Què és un booster? Per què serveix? És el mateix que un sèrum?

Dubtes més que raonables si n'has sentit a parlar i no saps què és o com et pot ajudar a tenir una pell més perfecta.

Els boosters no són cap novetat que hagi irromput al nostre mercat. Aquests cosmètics porten existint des de fa anys, però s'aplicaven únicament a centres de bellesa o estètica. Ara, però, podem comprar-los i incorporar-los a la nostra rutina diària.

Què és un Booster?

Els boosters són potenciadors de tractaments cosmètics que es fan servir per cobrir necessitats específiques de la pell.

Estan formulats a una concentració màxima d'un o diversos ingredients actius i és per això que també se'ls coneix com a concentrats o ultraconcentrats.

Actuen potenciant, estimulant i accelerant l'acció específica que cerca el consumidor amb actius més eficaços i potents que la resta de cosmètics.

El booster condiciona la pell, de manera que els altres productes puguin treballar sobre una base que ja està absolutament optimitzada.

Booster i serum. Són el mateix producte?

La resposta és no. El sèrum és un cosmètic més concentrat que les cremes amb l'objectiu de treballar a capes més internes de la pell. Però tot i així, els boosters són uns veritables tractaments de xoc amb objectius molt específics i concrets que aconsegueixen perfeccionar i individualitzar el tractament com si fos un vestit a mida.

Són impulsors de bellesa que permeten resultats visuals més ràpids i precisos.

Un booster es pot aplicar en qualsevol tipus de pell?

Aquests productes són independents del tipus de pell, ja que són productes més transversals.

I no hi ha una edat en concret per aplicar-ho, ja que depèn de les necessitats o problemes de la teva pell.

A partir dels 30 anys és quan sorgeixen els primers signes del pas del temps, moment perfecte per poder incorporar-los a la rutina, però sempre, repetim, en funció de necessitats, mai no ens hem de regir per l'edat. Hi ha pells de cinquanta anys fantàstiques i altres de vint amb molta problemàtica.

Hi ha gairebé tants tipus de boosters com a classes de problemes de la pell. La clau és saber quin necessites, per aconseguir treure tot el partit a aquests cosmètics i multiplicar l'efecte d'aquells que uses habitualment.

Com es fa servir un Booster?

Sempre s'ha d'aplicar després d'una neteja correcta de la pell i es pot utilitzar tant de dia com de nit.

La seva textura és molt fluida per la qual cosa la pipeta és el nostre millor dosificador per no desaprofitar el producte, aplicant-ho en excés.

4 gotes són suficients.

Es pot aplicar de diferents maneres:

  • Booster + Sèrum + Crema
  • Booster + Crema
  • Barrejar les 4 gotes del booster al palmell de la mà juntament amb la dosi recomanada de crema. Barrejar tots dos productes i aplicar la barreja.

Atenció!

No s'ha d'aplicar mai sol: sempre ha d'anar acompanyat d'altres productes hidratants, ja que el seu efecte és a un nivell més profund que el d'una crema i no podem deixar sense cobertura la capa més externa, que és la nostra protecció i la que ens aporta confort.

A Natana no podem deixar de proposar-vos aquest productàs, ja que sempre busquem oferir-vos un pas més enllà de la cosmètica convencional, per aconseguir la màxima efectivitat.

Antiox Advanced Booster et permet regalar a la teva pell un concentrat de pèptids i antioxidants, perquè puguis fer meravelles sense tenir zones delatores del pas del temps.

Antiox Advanced Booster

Aquest booster va més enllà d'un simple efecte tensor, ja que també millora la fermesa, l'elasticitat i compensa la pèrdua de densitat.

Un efecte visual immediat al mateix temps que corregeix des de les capes més internes.

Un ultra concentrat senzill d'incorporar que a més et permet incidir en aquelles zones que centren la teva atenció perquè són els teus punts febles. Arrugues de l'entrecella, solc nasogenià,...tenen els dies comptats.

Perquè et preocupis menys de l'arruga i et centris a créixer, a la teva pròpia pell.

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados