Llista de bons propòsits 2023

L'inici de cada any ens dona l'oportunitat de marcar-nos nous objectius, noves metes.

En aquest acabat d'estrenar 2023, un any ple de reptes i incertesa, és quan hem de treure la nostra millor versió i així que, ha arribat el moment!

Òbviament, no tot és a les nostres mans, però si que tenim el poder de millorar i canviar algunes petites coses. Perquè d'això va aquest primer article, petits hàbits, rutines que t'ajudin a carregar piles per a fer que l'impossible, es faci possible.

Les tres claus per a tenir èxit:

Perquè els propòsit tinguin èxit, et recomanem segueixis aquests 3 simples consells:

1_Metes realistes i assolibles, que puguem aconseguir a base de petits passos i que s'ajustin al nostre grau d'implicació o disciplina.

Si la rutina que vols seguir consta de deu passos al pur estil coreà i la constància no és un dels teus punts forts, el millor que pots fer és començar limitant-se als passos bàsics -neteja i hidratació- i una vegada t'hagis acostumat i creat l'hàbit, anar afegint altres fases a poc a poc

2_No segueixis les moda o les últimes tendències. Abans de seguir una moda, tingues en compte que la teva pell té necessitats específiques intrínseques o a causa d'agents externs.
Cada pell té una morfologia, unes necessitats o unes prioritats i has de donar solució o resposta a aquests aspectes amb els productes més adequats per al teu rostre. Si necessites ajuda enmig de la voràgine d'informació, propostes i productes que rebem diàriament a través de xarxes socials, anuncis, el boca a boca, …, confia en el criteri d'algun professional que t'ajudi a dibuixar una rutina amb sentit comú.
30' asesoramiento dermocosmética - natana cosmetics

3_Simplicitat: Tria cosmètics i productes d'aplicació senzilla que t'animaran a complir les teves intencions amb tan poc esforç que arribaràs al pròxim any sense tot just haver-te donat compte de com has aconseguit totes les teves victòries.

Una rutina skincare per a tots:

Ara que ja sabem com abordar el nostre propòsit de bellesa, coneixerem les diferents rutines skincare, en funció de temps i necessitats de la pell.

- Els 3 bàsics diaris per a tots -

1_NETEJA: Aquest és el pilar fonamental de qualsevol rutina de cura de la pell. Si no estem acostumats, aquest pas tan important ens dona mandra, però no et preocupis...anem a poc a poc.

Encara que l'ideal és netejar matí i nit, comença fent-ho almenys una vegada al dia. Pots aprofitar i netejar el teu rostre a la dutxa amb un producte específic que, encara que no sigui el més correcte, és mil vegades millor que no netejar-se el cutis.

I el segon, tria un netejador amb una textura, aroma i sensació que et resultin agradables. Et recomanem visitis els beneficis que aporta el nostre netejador waterless (0% aigua) ORGANIC POWDER CLEANSER

2_HIDRATACIÓ : La pell necessita estar hidratada per a estar sana, independentment que sigui grassa, seca o madura.

Una altra vegada, el primordial no és fer-ho de manera impecable, sinó començar a crear l'hàbit, després ja aniràs polint la teva rutina. Amb això et volem dir que és molt millor que simplement netegis el teu rostre i aplicacions una bona crema hidratant a no fer res.

És preferible que només facis aquests dos passos a una rutina més llarga que no compleixis de manera diària.

Cosmética natural y eficaz |  Pack Natana Basic

3_PROCTECIÓ: De res serveix cuidar-se la pell si després la deixem totalment vulnerable a les agressions externes, el fotoenvelliment, els radicals lliures, formació de taques.

El 80% de l'evolució de la teva pell depèn d'aquest gest!

Si,si i si, fotoprotector solar a l'hivern i encara que estiguis en espais tancats, perquè la llum blava també interfereix en el bon funcionament de la teva pell, encara que sigui un dia ennuvolat perquè les radiació solar té la capacitat de traspassar.

I no hi ha excusa que valgui perquè actualment hi ha solars amb textures delicioses i fluides que res tenen a veure amb les antigues cremes untuoses i blanquinoses.

- Pugem el nivell, per als amants del skincare- 

Si ja compleixes amb la teva rutina diària i has introduït els passos bàsics, aquests són els nostres propòsits “nivell avançat”

4_NEUTRALITZA: Incorpora un antioxidant els 365 dies de l'any amb l'objectiu de neutralitzar a l'enemic número u de la teva pell: els radicals lliures.

Tots els nostres productes incorporen un antioxidant natural extret del raïm, mitjançant un procés Upcycling.

5_OPTIMITZA: Dins de la rutina hem d'incorporar diferents actius que cobreixin les diferents funcions que necessitem.

Els Pèptids ens ajuden a optimitzar la nostra rutina i són imprescindibles per a minimitzar el pas del temps i la deterioració de les funcions de les cèl·lules i les fibres.

- Para als skin LOVERS

7_ESPECIAL ZONES: En la teva rutina de bellesa ha d'haver-hi buit per als llavis.

Contorn d'ulls: En aquesta zona la pell és fins a cinc vegades més fina que en la resta del cutis pel que a més ofereix una pobra defensa davant els danys externs.
Així que, hem de prestar-li més atenció a aquesta zona i cuidar-la amb productes específics. Mai amb cremes facials genèriques o d'ús específic per a la zona de la cara.

Llavis: També necessiten exfoliar-se i hidratar-se per a mantenir-se bonics i necessiten una dosi extra de manyagues perquè tenen menys glàndules sebàcies i un sistema termoregulador diferent que els fa més vulnerables.
El millor moment per a aplicar producte reparador és abans d'anar a dormir, ja que estem més hores sense que ens de l'aire, els humitegem.

8_MÀSCARES: La màscara de teixit ja no és simplement el complement al teu tractament, sinó que forma part d'ell.

Oblida't d'utilitzar-les només quan vulguis uns manyagues o abans d'un esdeveniment per a estar radiant. Poden treballar en sinergia amb la teva rutina basi per a potenciar resultats o adaptar el teu ritual a les noves necessitats de la pell que puguin sorgir de manera puntual.

És veritat que no totes les sheet mask són iguals a l'hora d'oferir-te aquest plus com a tractament perquè la seva qualitat és inferior pel material o la concentració d'actiu. Però hi ha veritables bigams en aquest format que canviaran els teus resultats de manera contundent.

Cuidar la nostra pell repercuteix positivament en la nostra salut ja que les rutines d'autocura afavoreixen la nostra autoestima i el nostre benestar.

Així que pren bona nota d'aquests consells per a cuidar la teva pell gaudint de la bellesa tots els 11 mesos que tens per davant.

Isabel A. (Farmacèutica i experta en dermocosmética)

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados