L'aigua del mar és bona per a la pell?

Si estàs pensant a passar uns dies a la platja, que sàpigues que no només descansaràs i gaudiràs d'un merescut descans, sinó que a més, podràs aprofitar els molts beneficis que té el mar per a la teva pell.

L'aigua blava fresca i l'olor salada a l'aire seran la cirereta al ritual que us regalarà el mar.

Per què és beneficiosa l'aigua del mar per a la pell?

Des de finals del segle XIX, la talassoteràpia estudia com tot el context marí pot incidir positivament en la salut. I hi ha arguments de sobres perquè et prenguis una pausa més que justificada arrullada per les onades del mar.

L'aigua del mar conté vitamines, sals minerals, oligoelements i aminoàcids, un veritable còctel gràcies al qual la pell millora l'aspecte i s'afavoreix la regeneració.

A més compta amb microorganismes que produeixen substàncies antibiòtiques, antimicrobianes i antibacterianes.

Per no parlar del caràcter exfoliant.

Què fa l'aigua del mar per la pell?

  • La sal de l'aigua marina té un efecte exfoliant saludable, per la qual cosa, de forma natural, elimina les cèl·lules mortes i danyades. Contribueix a la neteja de toxines i impureses que s'acumulen a la dermis.
  • Els minerals de l'aigua del mar, com el magnesi, ajuden a hidratar i nodrir la pell. Té un efecte reparador.
  • La combinació d'aigua de mar i sol afavoreix la producció de vitamina D, imprescindible perquè la pell tingui vitalitat i més elasticitat. Però ANEU AMB COMPTE, que no et serveixi com a excusa per abusar de l'exposició solar. L'aigua del mar no et protegeix del mal solar. Més aviat al contrari, en reflectir les radiacions, l'aigua provoca que et cremis amb més facilitat.
  • Conté vitamines, sals minerals, oligoelements i aminoàcids que afavoreixen la regeneració de la pell. Fins i tot a la seva cicatrització.
  • Atresora microorganismes que produeixen substàncies antibiòtiques, antimicrobianes i antibacterianes. Per això, el contacte amb l'aigua salada també té propietats desinfectants.

Les pells que més canvi notaran

Pell grassa

Si tens la pell grassa necessites un viatge a la platja com més aviat millor!

L'aigua de mar té propietats astringents molt adequades per a pells grasses que necessiten reduir la producció excessiva de greix sense alterar el pH. Les propietats antisèptiques i cicatritzants són excel·lents per prevenir i tractar granits i acne.

A més, minerals com el calci i el potassi ajuden a mantenir a ratlla els bacteris que participen en la formació d'imperfeccions.

Pell sensible

L'aigua salada redueix la inflamació de manera que ajuda a reduir els símptomes en malalties de pell com dermatitis atòpica, psoriasi o èczemes. Però aquests beneficis no es deuen només a l'acció de les sals marines que conté, sinó a la conjunció amb una exposició solar limitada, el descans i la humitat ambiental.

Contres de l'aigua del mar

Tot i que hi ha múltiples raons per les quals l'aigua de platja és beneficiosa per a la pell, també hi ha desavantatges. Ens agradi admetre-ho o no, els oceans estan extremadament contaminats. Cada any llencem més de 25 milions de tones de plàstic a l'oceà.

Un altre aspecte negatiu és el salnitre del mar, que contribueix a deshidratar i ressecar la pell, per la qual cosa és molt important netejar-la i nodrir-la en profunditat després d'un dia de platja.

Tot i així, la balança es decanta clarament per empènyer-nos a estimar l'aigua del mar.

A més, a Natana tenim els productes perfectes per contrarestar aquests efectes no desitjats:

Organic Powder Cleanser

Per eliminar impureses i salnitre, equilibrar i calmar amb una tolerància excepcional. El complex de postbiòtics i prebiòtics restableixen la microbiota per enfortir l'escut protector de la pell.

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados