Els beneficis de la neteja facial

Rentar-se adequadament la cara és el gest més important de bellesa.

La neteja facial té més beneficis dels que t'imagines. Sabies que netejar la teva pell cada dia amb un producte adequat, pot endarrerir el procés d'envelliment?

I encara que la gran majoria assumim que rentar-se la cara no té cap misteri i que ho fem bé, et sorprendria saber el percentatge que no ho fa correctament.

Netejar-se el cutis molt o massa poc, fer-ho només amb aigua o sense haver-se rentat les mans prèviament són algunes de les errades més comunes.

Però potser el més gran és no entendre que la neteja és un pas fonamental a la nostra rutina diària i ho és per diverses raons:

  • Contribueix a l'eliminació de les cèl·lules cutànies que fisiològicament es descamen diàriament.
  • Redueix l'excés de sèu i de suor de la superfície de la pell.
  • Elimina totes les substàncies provinents de la contaminació.
  • Contribuïx a l'absorció adequada dels tractaments aplicats sobre la pell a continuació i particularment reforça la barrera cutània de protecció.

Així que aquest primer pas del nostre ritual realment no implica simplement netejar, sinó PREPARAR la pell.

La funció barrera és essencial i ha de romandre intacta perquè la pell ens pugui defensar de les agressions externes: contribueix a reduir l'impacte de la pol·lució ambiental, a evitar la pèrdua d'aigua i, així, mantenir la pell hidratada i encara més, preservar la immunitat cutània.

Però també redueix l'agressió de la pol·lució digital (llum blava de dispositius electrònics) i de la fotopol·lució (radiació solar).

Hem de seleccionar un netejador adequat, eficaç, però alhora amb una molt bona tolerància.

El sabó natural de mans en forma de pastilla és alcalí i, per tant, el seu caràcter irritant i assecant és més gran. Els gels de dutxa normalment formulats amb detergents sintètics solen incloure combinacions amb capacitat netejadora, però amb una tolerància molt baixa pel cutis.

Un bon netejador facial no ha de sacrificar la salut i el confort de la pell. I sota aquesta premissa a NATANA t'oferim aportació de suavitat i hidratació, control del pH i equilibri de la microbiota de la nostra pell en un sol producte, Organic Powder Cleanser.

Aquest netejador innovador amb un 99% d'actius naturals no renuncia a l'eficàcia. Retira impureses en profunditat de la manera més respectuosa amb l'equilibri de la pell perquè respiri i regeneri correctament. I el seu complex de prebiòtics i postbiòtics marquen aquesta declaració d'intencions, una pell equilibrada i confortable, lluminosa i revitalitzada i receptiva a les vostres cures posteriors.

Deixa que Organic Powder Cleanser es converteixi en el teu hàbit imprescindible més saludable.

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados