El secret per mantenir la teva pell bronzejada a l'estiu?

L'autobronzejador és la millor alternativa per calmar les ànsies de moreno de forma ràpida, innòcua i sense arriscar la pell. En qualsevol moment i en qualsevol lloc. Lluir una pell daurada, natural i a mida, són molts dels avantatges d'aquests cosmètics que ens faciliten molt la vida i un bon color. Però l'autobronzejador també té les seves pròpies regles.

Ben utilitzats i sense por permeten lluir bronzejats tan inspiradors com una model.

  1. Exfoliació: abans i durant

Perquè l'autobronzejador tingui com a resultat un to homogeni sense zones més fosques fruit de possibles cúmuls de cèl·lules mortes que interferiran en l'absorció del producte, una de les claus és exfoliar la pell 24h abans d'aplicar l'autobronzejador i després repetir-ho als quatre dies per tornar la uniformitat al color. No cal tenir por perquè el color se'n vagi: el que farà serà donar-li un aspecte més bonic.

De la mateixa manera, aquesta pell amb una excel·lent renovació cel·lular, gràcies a l'exfoliació, lluirà més radiant.

  1. Així es manté el bronzejat: hidratació + hidratació

El secret de l'autobronzejat està en hidratar bé la pell, no només per aconseguir un to uniforme i potenciar-ne la lluminositat sinó també per prolongar els resultats. Com més hidratació, més durabilitat.

Hidratar la pell cada dia és necessari. Però quan tries donar-li color amb un autobronzejador és una exigència.

Pel que fa a si és millor aplicar la hidratant abans o després, hi ha divisió d'opinions. Per regla general se sol aconsellar fer-ho després, i aplicar l'autobronzejador sobre la pell neta. 

Però també hi ha veus que aconsellen hidratar primer, perquè així s'afavoreix un resultat més homogeni, sobretot en el cas de pells seques o deshidratades.

Davant del dubte, un bon truc és barrejar i emulsionar bé l'autobronzejador i la crema hidratant habitual a la mà, estenent-se bé per tota la pell

Una pell hidratada aportarà un to radiant i sublimat.

NATANA el millor combo amb els teus autobronzejadors.

AUTOBRONZEJADOR EN NOMÉS UN GEST

La nit anterior a l'aplicació de l'autobronzejador realitzar una exfoliació a la cara.

L'endemà aplicar HYDROGEL FACE MASK abans de l'autobronzejador per assegurar un xut d'hidratació que ens aporti tots els beneficis en acabat i durada. Una pell sucosa i renovada serà la base perfecta per a l'autobronzejador. I el secret per a una lluminositat extra.

Si vols pots fer servir l'excedent del sèrum de la mascareta, per barrejar amb l'autobronzejador.

AUTOBRONZEJADOR PROGRESSIU

Si la teva opció és integrar a la teva rutina un autobronzejador progressiu, perquè amb l'aplicació diària mantinguis el to i tot el procés sigui més gradual o gradual al teu ritual no ha de faltar ULTIMATE SERUM.

Aquest sèrum facilitarà la renovació cel·lular per assegurar aquesta exfoliació subtil de manera constant (recorda que és necessària per evitar plaques i cúmuls de producte) i una hidratació excepcional perquè el color se sumi a una pell lluminosa lluint de manera més natural i sense sensació de pell esquarterada.

Molt més que una pell morena sense riscos. Una pell sana i protegida que llueix espectacular el to mediterrani.

Dejar un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados